Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zerrin Özer'den kötü haber

Zerrin Özer'den kötü haber

MAGAZİN Haberleri

Geçirdiği üç bel fıtığı ameliyatından sonra cumartesi günü yürümeye çalışırken düşen şarkıcı Zerrin Özer, elini kırdı

Belinde rahatsızlığı olan Zerrin Özer, ameliyat oldu. Ancak ağrılarının devam ettiğini söyleyen sanatçı, akabinde aynı hastanede ikinci kez bel fıtığı ameliyatı geçirdi. Ağrılarının devam ettiğini belirtince doktorları Özer'e bir kez daha bıçak altına yatmasının zor olacağını belirtti. Fakat Zerrin Özer başka bir hastaneye giderek üçüncü kez bel fıtığı ameliyatı oldu.


Ünlü şarkıcı sonrasında ise yürüyemez hale geldi. Yürüyemediği için zor günler geçiren ve daha önce verdiği fazla kiloları alan Zerrin Özer, cumartesi günü yürümeye çalışırken elinin üstüne düştü. Sanatçı elini kırdı. Kendini yatağa neredeyse mahkûm eden Özer, yürüyememesi üzerine geçen hafta şöyle demişti. "Üçüncü ameliyatımda altı platin taktılar ve üç aydır inanılmaz ağrılarla yaşamaya çalıştım, çalışıyorum... Şimdi çok sevdiğim ablam (fizyoterapist) tedavi ediyor beni... İnşallah tekrar yürüyeceğim." (Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...