Celtics'ten altın şut!

Celtics'ten altın şut!

SPOR Haberleri

NBA'de Boston Celtics ile Toronto Raptors karşı karşıya geldi. TD Banknorth Garden'da oynanan mücadeleyi Celtics, 95-93 kazandı.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Boston Celtics ile Toronto Raptors karşı karşıya geldi. TD Banknorth Garden'da oynanan mücadeleyi Celtics, 95-93 kazandı.Maça iyi başlayan taraf Toronto Raptors olurken, Celtics'in hızlı hücum ile skorda geri dönme çabasına Toronto da aynı şekilde cevap verine devreye konuk ekip 7 sayıyla önde gitti. Boston, üçüncü çeyrekte savunmasını güçlendirip, hücumda da etkili oynamaya başlayarak önce farkı kapattı, sonra öne geçti. Son çeyrekte skorda sürekli eşit gidilirken, son 1 dakikada koçların birçok molası sonrası maç bir o takıma, bir bu takıma gitti geldi. Celtics, Jae Crowder 3.2 saniye kala attığı zor şut ile maçı kazandı.


Celtics'te 5 isim çift haneli skor üretirken, Evan Turner 14 sayı 9 asist 7 ribaunt ile maçın yıldızı oldu. Avery Bradley 14 sayı, Brandon Bass 13 sayı ve maçı kazandıran şutun sahibi Jae Crowder 9 sayı ile oynadı.Toronto Raptors'ta kenardan gelen Lou Williams 16 sayıyla takımın en skorer iki isminden biri oldu. All-Star oyun kurucu Kyle Lowry, 16 sayı 6 asist 5 ribaunt ile mücadele etti.Boston Celtics, bu galibiyetle birlikte yedinci sırayı garantiledi ve playoff'ta Cleveland CavalierS'ın rakibi oldu.
Kaynak: nbsp;Sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...