Rekoraların adamı Bilic

Rekoraların adamı Bilic

SPOR Haberleri

Slaven Bilic 55 maçla Beşiktaş'ta bir sezonda en fazla karşılaşmaya çıkan teknik direktör rekorunu egale etmeye hazırlanıyor

Beşiktaş'ta son dönemde alınan kötü sonuçların ardından eleştiri oklarının hedefi olan Slaven Bilic, 'Takımı şampiyon yapar mı?' ya da 'Sezon sonunda gider mi?' sorularının cevabını bulmak için daha 8 maç beklememiz gerekiyor.Ancak beklemeden söyleyebileceğimiz bir şey var ki, o da Hırvat hocasının siyah-beyazlı kulübün tarihine geçecek olması. Nasıl mı?Tabii ki, bir sezonda Beşiktaş'ın başında en çok maça çıkan iki hocadan birisi olarak.


FAZLA MAÇ YARAMIYOR!


Slaven Bilic, 55 maçla Beşiktaş'ta bir sezonda en fazla karşılaşmaya çıkan teknik direktör rekorunu egale ederek Benjamin Toshack'ı yakalayacak.Tecrübeli çalıştırıcının amacı kariyerinde kilometre taşı olacak bu istatistiği şampiyonlukla taşlandırmak. Ancak yine istatistikler işinin hiç kolay olmadığını gösteriyor.Çünkü Beşiktaş, 40 maçın üzerinde oynadığı 17 sezonun sadece 2'sinde şampiyonluğa ulaştı. Son 15 sezonda ise eli boş kaldı.


Rekoraların adamı Bilic


Kaynak: nbsp;Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...