Diego Ribas: 'Başkan neden oynayamıyorum'

Diego Ribas: 'Başkan neden oynayamıyorum'

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım ile dün kulüp binasında bir araya gelen Diego Ribas, ilk şu soruyu yöneltti: "Başkan neden oynamıyorum?"

Uzun zamandır başkan ile görüşmek isteyen ancak bir türlü randevu alamayan Brezilyalı yıldız sorunlarını tek tek anlatırken, İsmail Kartal'ın kendisine güvenmediğini belirttiği ve "Benim para ile ilgili sıkıntım yok. Neden oynamıyorum, bunu bilmek istiyorum" dediği öğrenildi. Fenerbahçe'nin Emmanuel Emenike'den sonra bu sezon en çok başını ağrıtan ikinci oyuncusu olan Diego Ribas dün Başkan Aziz Yıldırım ile bir araya geldi. Alacakları sebebiyle kulübe ihtarname çeken ve bu yüzden hem yönetim, hem de camiadan büyük tepki gören Brezilyalı futbolcu öğleden sonra kulüp binasında Yıldırım ile buluştu. Uzun süredir Başkan Yıldırım ile görüşmek isteyen ancak bir türlü randevu alamayan Diego son günlerde yaşananların değerlendirildiği toplantıda eleştirilere yanıt verirken, içini de dökmeyi ihmal etmedi. Sezon sonu takımdan ayrılması gündemde olan yıldız futbolcunun avukatı ile görüşmeye gelmesi ise dikkat çekti. Başkan Yıldırım, kulübe çekilen ihtarnameyi gönderen avukatın da özel olarak İstanbul'da bulunmasını istemişti. Yapılan görüşmede Diego, yaşadığı sorunları tek tek Yıldırım'a anlattı. İLGİLİ: Tüm Fenerbahçe haberleri için tıklayın Brezilyalı yıldızın ilk olarak Aziz Yıldırım'a, "Başkan neden oynamıyorum? Sadece bunu bilmek istiyorum. Para ya da farklı bir konuyla ilgili sıkıntım yok. Bu sadece hukuki bir prosedür" dediği öğrenildi. Diego, sürekli oynamak istediğini ancak Teknik Direktör İsmail Kartal'ın bir türlü kendisine güvenmediğini söyledi. İyi oynadığı maçta oyundan çıktığını ve ardından yine forma giyemediğini ve bu durumun kendisini olumsuz etkilediğini belirten tecrübeli futbolcu bunların kendisi için kırılma noktaları olduğunu ifade etti. Aileme de yansıyor nbsp;
Yıldırım'ın ise teknik konulara karışmadığının altını çizdiğini ancak yönetim olarak son olaydan büyük rahatsızlık duyduklarını ilettiği belirlendi. Görüşmede Diego'nun ailesi ile birlikte İstanbul'da yaşamaktan dolayı mutlu ve huzurlu olduğunu da ifade ettiği ve "Ancak oynayamamak beni mutsuz ediyor ve bu durum aile yaşantımı da etkiliyor" diye konuştuğu öğrenildi.


Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...