Beşiktaş'a haciz geldi! Memurlar kapıya dayandı

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş'a haciz geldi! Memurlar kapıya dayandı

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş'a 8 milyon 839 bin dolarlık borcu dolayısıyla haciz geldi.

Siyah-beyazlı kulübe 8 milyon 839 bin dolarlık borcu nedeniyle icra takibi başlatıldı. Sabah saatlerinde Akaretler'deki kulüp binasına gelen icra memurlarının siyah-beyazlı kulübün yetkilileri ile görüştüğü öğrenildi. nbsp;

Aktif Tanıtım'ın alacakları için haciz işlemlerini yeniden başlattığı Beşiktaş'ta şok yaşanıyor. Haciz memurları ve avukatlar Kulüp binasına geldiğinde tatsız olayların yaşandığı, kulüp avukatlarının, hacize gelen memurları ve avukatları içeriye almak istemedikleri öğrenildi. Bu sırada arbede yaşandığı belirtildi. İçeriden alınan bilgilere göre sert tartışmalar oldu. Memurlar içeri girince yapılan görüşmede kulüpte para olmadığı için ödeme yapılamayacağı anlaşıldı.

Beşiktaş'a haciz geldi! Memurlar kapıya dayandıİçerideki mallar için tutanak hazırlandı. Haciz işlemi yeniden başlatıldı. Kapıda 2 adet kamyonun beklediği, kulüp binası arkasında 1 kamyonun daha bulunduğu görüldü. Eşyaları götürmek için kamyon getirildiği dikkat çekerken, haciz memurları Başkanın ve Yönetimin oturduğu 13. kattaki tüm masa sandalye ve eşyaları toplattıkları öğrenildi. İlerleyen süre içinde kulüp binasındaki eşyaların çıkarılması ve kamyonlar ile götürülmesi bekleniyor.

Beşiktaş'a haciz geldi! Memurlar kapıya dayandı

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...