Güney'den net mesaj: 'Kendi işimize bakıyoruz'

Güney'den net mesaj: 'Kendi işimize bakıyoruz'

SPOR Haberleri

"G.Saray'ın şampiyonluğa oynaması bizi ilgilendirmiyor. Avrupa hedefi için pazar günü kazanacağız"

Pazar günü sahasında Galatasaray'ı konuk edecek Trabzonspor'da, kulüp genel sekreteri Köksal Güney, iddialı konuştu. Rakiplerini yenerek, taraftarlarının yüzünü güldürmek istediklerini vurgulayan Güney, "Bu maç bizim için de önemli. Galatasaray'ın şampiyonluğa oynamasına bakmıyoruz. Biz de büyük takımız. nbsp;Bu sene üst düzey hedeflerimizin gerisinde kaldık ama Avrupa kupası hedefimiz var. Galatasaray şampiyon olacak, olmayacak bizi ilgilendirmez. Biz kendi işimize bakıyoruz. Onlar da kazanmak isteyecek. nbsp;Bizim de Avrupa yolunda kazanmamız gereken bir maç. Taraftarımızın desteğiyle 3 puan almak istiyoruz" dedi.
Hocamızın seçenekleri arttı
Takımda sakat oyuncuların düzeldiğini kaydeden Güney, "Yusuf, oynayabilecek duruma geldi. Hocanın da kadro kurma konusunda seçenekleri de arttı. Futbolcularımız motive. İnşallah bu maçı kazanacağız" diye konuştu. Teknik direktörleri Ersun Yanal'ın şike sürecinin yaşandığı 2010-2011 sezonundaki kadroyu oluşturduğunu anlatan Güney, "Hocamızla senenin planlamasını yapıyoruz. Bu doğrultuda gerekli eksik yerlere takviye için çalışmalar yapıyor. Bu çalışmaları yapması da doğaldır çünkü lig bitmek üzere. Bu konuda kendisine yetki verdik" diyerek sözlerini tamamladı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...