Survivor'da Hakan ile Anıl'ın tartışması olay oldu!

Survivor'da Hakan ile Anıl'ın tartışması olay oldu!

MAGAZİN Haberleri

Ekranların ilgi ve heyecanla izlediği yarışması Survivor All Star'da dün akşam eleme gecesi bir hayli gergin başladı. İşte adaya veda eden isim...

Survivor All Star'da dün akşam adadan elenen isim belli oldu. Konseye çıkan Ünlüler takımı arasında gergin başlayan eleme heyecanı tartışmalarla son buldu. Geçtiğimiz akşam konsey yapan ünlüler takımı adadan gitmesini istedikleri iki ismi Berna ile Merve Oflaz'ı yazdılar. İkisi arasında gerçekleşecek olan oylamada SMS'lerde yani halk tarafından en çok destek alan Anıl, Hakan'ın ismini söyledi. Hakan'ın ismini duyan Gönüllüler takımından Turabi ve Hilmicem, 'İşte bu' diyerek sevindiklerini belli etti. Fakat Hakan kendi ismini duyunca Anıl'a çok ağır kelimeler sarfetti; 'Anıl'a 25 gündür sabrediyoruz. Hep onun alçısının çıkmasını bekleyeceğimizi söylemiştim. Vicdanımız ve mantığımız arasında kaldık, hep vicdanımızı seçtik. Anıl için yarıştık. Karşı takımın erkekleri istedikleri oyunlarda dinlendi. Bizler Anıl için de yarıştık. Anıl kendisini koruyan bir kişiye ihanet etti" diye sitemkar bir konuşma yaptı.

ANIL İLE HAKAN TARTIŞTI İŞTE O ANLAR

Ada konseyinde Anıl ve Hakan arasında büyük gerginlik!

Survivor All Star'ın 32. bölümünün ada konseyinde Anıl'ın halk oylamasında birinci olmasının ardından Hakan'ın ismini elenme adayı olarak söylemesi, bu ikilinin arasında gergin bir tartışmanın yaşanmasına neden oldu.

Survivor All-Star'da önce aday isimler söz aldı. Berna "Geçen hafta en zor haftaydı. Hem dokunulmazlığı kaybettik, hem hasta oldum, hem kişisel dokunulmazlığı alamadım, hem aday gösterildim, hem de istemediğim bir tartışma yaşadım. Doğukan'la bir tartışma yaşadım. İleri gittim. Kendisinden özür diledim. Bu durumdan da utanıyorum" diye açıklama yaptı. Merve Oflaz da "Her dokunulmazlığı kaybettiğimizde aday gösterildim. 3 kez kaldım. 4'üncü kez kalmak istiyorum" dedi.

SURVIVOR ALL-STAR'DA ANIL BİRİNCİ OLDU

nbsp;Ünlüler takımında bu hafta birinci olan yarışmacı Anıl oldu. Anıl, aday gösterdiği ismi "Bu hafta kötü bir hafta geçirdik. Birinci olursam kimi söylerim dile düşünmedim. Adada gruplaşma var. Kendi grubumdan bir kişiyi söylemek istemiyorum. Doğukan'ı söylemek istemiyorum. Kendisi adanın en ılımlı, en yapıcı insanı. Diğer bir isim benim sakatlığımı söylüyor. Bu isim de Hakan" sözleriyle açıkladı. Turabi ve Hilmicem, Hakan'ın ismini duyunca bu karara sevindi. Turabi, sessizce "İşte bu" dedi. Kararı duyan Hakan "Anıl'a 25 gündür sabrediyoruz. Hep onun alçısının çıkmasını bekleyeceğimizi söylemiştim. Vicdanımız ve mantığımız arasında kaldık, hep vicdanımızı seçtik. Anıl için yarıştık. Karşı takımın erkekleri istedikleri oyunlarda dinlendi. Bizler Anıl için de yarıştık. Anıl kendisini koruyan bir kişiye ihanet etti" diye sitemkar bir konuşma yaptı.

nbsp;ELENEN YARIŞMACI MERVE OFLAZ OLDU

SMS oylamasında en düşük oyu alan Merve Oflaz adan giden yarışmacı oldu. Serenay, MerveOflaz'ın gittiğini öğrenince ağlamaya başladı.

Survivor'da Hakan ile Anıl'ın tartışması olay oldu!

İŞTE O ANLAR-TIKLAYIN

MERVE OFLAZ KİMDİR?

Survivor 2010 Kızlar Erkekler yarışmasının birincisi Merve Oflaz, büyük ödülü kazandıktan sonra ünlendi, Önce reklam filmlerinde yer alan Oflaz, daha sonra dizi setlerine girerek ekrandaki yerini aldı. nbsp;

Merve Oflaz, Survivor'ın ilk ve tek bayan şampiyonu olma ünvanını elinde bulunduruyor. Merve Oflaz'ın şampiyon olduğu Survivor Erkekler Kızlar'ın finalinde İhsan ile yaşadığı kıyasıya yarış milyonları ekranlara kitlemişti. Meve Oflaz, Survivor All Star'da adaya bu hafta veda etti. Peki Merve Oflaz kimdir? Merve Oflaz, 1988 İstanbul doğumludur. Survivor Türkiye yarışmasını kazandıktan sonra Türkiye çapında ün kazanan Merve Oflaz, Show TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolünü oynamıştır. Ayrıca Kalbim 4 Mevsim isimli dizide başrol oyuncularından Aslı karakterini canlandırmıştır. 2012'de ise cumartesi akşamları Survivor ana yarışması öncesi çocuklar için yapılan yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır. Merve Oflaz, 2 sene boyunca Molped reklam kampanyasının yüzü olmuştur. 2011'de Mart'tan itibaren Haziran sonuna kadar Turkmax'te hafta içi her gün yayınlanan "Survivor İnce Hesaplar" adlı programda yorumcu olmuştur. Laçin Ceylan'dan oyunculuk eğitimini almış Gökhan Telkenar'dan diksiyon eğitimini tamamlamıştır. Merve Oflaz, 2014 yılı itibari ile Not Defteri adlı gençlik dizisinde İclal Hoca karakterini canlandırmaktadır. Star TV de Güzel Köylü isimli diziye Oya karakteriyle konuk olmuştur. Merve Oflaz, 22 Şubat 2015'te başlayacak olan Survivor All-Star'da tekrar Survivor deneyimi yaşayacaktır.

Merve Oflaz'ın rol aldığı yapımlar

2011 Muhteşem Yüzyıl Ayşe Hatun Konuk oyuncu

2012 Kalbim 4 Mevsim Aslı Başrol

2014 Not Defteri İclal Ana karakter

2014 Güzel Köylü Oya Konuk oyuncu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...