Galatasaray'ın milyonluk fiyaskosu!

Galatasaray'ın milyonluk fiyaskosu!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın devre arasında transfer ettiği ve yıllık 1.3 milyon euro ödediği Sinan, yediği hatalı gollere Manisa karşısında bir yenisini daha ekledi.

İlk 11'de sahaya çıkan oyuncu, kalede güven vermezken 76'da da kalesinde golü gördü. Hakan Turan'ın ceza sahası dışından pek de inanarak vurmadığı top yerde sektikten sonra ağlara gitti. Erken bir çıkış yapan Sinan üstüne de ters tarafa yatarak adeta golü hediye etti. Bu sezon 7 kupa maçında forma giyen Sinan 6 gol yerken sadece Diyarbakır ve ilk Manisa maçında kalesini kapayabildi.


Kalesinde yine gol gördü
Ligde ve kupada bu sezon 35 maça çıkan Galatasaray, bu müsabakaların 28'inde kalesinde gol gördü. Kupada sadece Manisaspor'u 3 Mart'ta İstanbul'da 4-0 yendiği müsabakada kalesinde gol görmeyen sarı kırmızılı takım, ligde en son 25 Ocak'ta Çaykur Rizespor'u 2-0 galip bitirdiği karşılaşmada kalesini gole kapatmıştı.
Kaynak: nbsp;Takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...