Başbakan kadın adaylarla bir araya geldi

Başbakan kadın adaylarla bir araya geldi

Politika Haberleri

Davutoğlu, AK Parti kadın adayları buluşmasında konuştu.

İşte o konuşmadan satır başları

Ben ilmi bir makale yazarken dünyaya kapanırım. Bunu çocuklarım bildiği için bir iş için izin alacaklarsa o durumda gelir benden izin alırlar. Bundan birkaç sene önce bir restorantta yemek yerken Sare Hanımın telefonu çaldı ve Sare Hanım telefonla konuşurken ayağa kalkıp yürümeye başladı ve elinde telefon varken o lokantadaki tabloları düzeltmeye başladı. Ben şuna inanıyorum siz Meclis'teki işinizin yanında evinizi de aksatmayacağınızdan eminim.

Şunu unutmayın siyaset meslek değil, misyondur. Görevinizi yapıp tıpkı bir askerlik gibi günü geldiğinde hayatınıza geri döneceksiniz. Ben savaş şartlarında birçok kadın gördüm. Bosna savaşında şehit haberi verirken kadınların duruşu ile erkeklerin nasıl yıkıldığını gördüm. Eğer kadınlar ayaktaysa toplumda ayaktadır.

99 kadın adayımız var ve 99 Esma-ül Hüsna'dır. 99 güzel ismimiz var. Yüzde 4 idi 2002'de temsil. şimdi yüzde 14'e çıkardık. Kadın adaylarımız seçilebilecek yerden gösterildi. İnşallah hep beraber Meclis'e gireceğiz.

##tgvideo##


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...