Erdoğan mevkidaşı ile görüştü

/ Kaynak: İHA
Erdoğan mevkidaşı ile görüştü

Politika Haberleri  / İHA

Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Kazakistan'ın başkenti Astana'da, Nursultan Nazarbayev ile baş başa görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana'da bugün resmi temaslarına başladı. Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev tarafından Akorda Devlet Başkanlığı Sarayı'nda resmi törenle karşılanan Erdoğan, törenin ardından Kazak mevkidaşı ile başbaşa görüşmeye geçti. Görüşme, basına kapalı olarak gerçekleşti.

İkili, görüşme sonrasında Yüksek Düzeyli İşbirliği Toplantısı'na katıldı. Kazak heyetinin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Erdoğan'a Kazakistan ziyaretinde eşlik eden, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek de hazır bulundu.

##tgvideo##

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...