Beşiktaş'ta Demba Ba ve Veli Kavlak sorunu

/ Kaynak: DHA
Beşiktaş'ta Demba Ba ve Veli Kavlak sorunu

SPOR Haberleri  / DHA

Beşiktaş'ta tedavisi devam eden Tolga Zengin, Cenk Gönen ile bireysel çalıştı Veli Kavlak ve Demba Ba antremana katılmadı.

Spor Toto Süper Ligi Süleyman Seba Sezonu 27. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan siyah-beyazlılar, bu sabah 1,5 saat süren antrenman yaptı.Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan taktik ağırlıklı antrenman ısınma koşuları ile başladı. Açma-germe hareketlerinin ardından top kontrolü ve pas çalışmalarından oluşan program uygulandı. Duran top ve taktiğe yönelik çalışmaların ardından yarım sahada yapılan çift kale maçla antrenman sona erdi.Tedavisi devam eden Tolga Zengin, Cenk Gönen ile bireysel çalıştı, Veli Kavlak ve Demba Ba antremana katılmadı.Beşiktaş nbsp;hazırlıklarını Cuma saat 17.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...