Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sneijder Trabzonspor maçında olacak mı?

Sneijder Trabzonspor maçında olacak mı?

SPOR Haberleri

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle antrenmalara çıkamayan Sneijder'in Trabzonspor maçında oynayıp oynamayacağı yarın belli olacak

Galatasaray taraftarlarının Trabzonspor maçı öncesinde en çok merak ettiği konu Wesley Sneijder'ın son durumu ve kritik 90 dakikada oynayıp oynamayacağı.... Geçtiğimiz hafta içinde sol arka adalesinde kas zorlanması ve gerilmesi tespit edilen Sneijder'ın Trabzonspor maçında kadroya alınıp alınmayacağı yarın belli olacak. 8 gündür takımla antrenmanlara çıkamayan ve tedavi gören Sneijder, yarın testlere tabi tutulacak. Hollandalı yıldız bu akşam 18.00'deki antrenmana da katılmayıp, günü tedaviyle geçirecek. Normalde 1 hafta daha dinlenip Gaziantepspor maçı ile sahalara dönmesi gereken Sneijder'in Trabzonspor deplasmanına yetiştirilmesi için Galatasaray Kulübü Sağlık Kurulu büyük çaba harcıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...