Yalçın, 'Kötü gidişe dur diyeceğiz.'

/ Kaynak: AA
 Yalçın, 'Kötü gidişe dur diyeceğiz.'

SPOR Haberleri  / AA

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'de Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde yaklaşık 90 dakika süren idmanda ısınma, dar alanda pas ve taktik çalışmaları yapıldı.İdmana tedavileri devam eden Mirkan ve Akaminko katılmadı.


Antrenmanı izleyen Eskişehirspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Yalçın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının öneminin bilincinde olduklarını söyledi.Maçı kazanmak için herkesin üzerine düşeni yapacağını dile getiren Yalçın, "Taraftarlarımız kendilerine ayrılan yeri dolduracak. İnşallah Kayseri'de kötü gidişe 'dur' diyeceğiz. Bu maçın ardından da çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...