Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başkan Fikret Orman, önceki günkü haciz işleminden sonra sert konuştu!

Başkan Fikret Orman, önceki günkü haciz işleminden sonra sert konuştu!

SPOR Haberleri

"Aktif Tanıtım, pazartesi günü 5'te değil de salı günü 09.30'da ödemenin bir tanesini aldıkları için anlaşmayı bozdu.'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp binasında önceki gerçekleştirilen haciz işleminin dünyanın hiçbir yerinde yaşanmadığını ve Aktif Tanıtım'ın şov yaparak kulübü kamuoyu önünde baskı altına almaya çalıştığını söyledi. Orman, sert ifadeler kullanarak Aktif Tanıtım'a 7 milyon dolarlık bir ödeme yapma konusunda anlaştıklarını, bir günlük gecikme sonrası şirketin 10 bin lira değerinde masa ve sandalye için icraya geldiğini dile getirdi. "Yapanlara da yaptıranlara da paraları haram ediyorum" diyen Orman, Aktif Tanıtım ile anlaşmanın kulübün eski başkanı Yıldırım Demirören döneminde imzalandığını vurgulayarak, "Bunları Beşiktaş'a musallat eden biz değiliz ancak çözmek bizim işimiz. Beşiktaş'ın haklarını kimseye yedirmem" dedi.
Cüneyt Yakup diye birisi…
Aktif Tanıtım'ın İnönü Stadı'nda saha kenarındaki reklam panolarını kiraya verip kulübe kazanç sağlamasıyla alakalı edimlerini yerine getirmediğini anlatan Orman, nbsp;"Aktif Reklam'ın sahibi Cüneyt Yakup diye Beşiktaşlı olduğunu iddia eden bir arkadaş. Beşiktaş'ı mahkemeye vermiş. Beşiktaş Kulübü de bize göre davaları iyi takip edememiş. Arkadaşlar da davayı kazanmış. Biz dava sonuçlanmadan bu arkadaşlarla bir araya geldik. İyi niyetli gibi gözüktüler. Bir akit imzaladık. Bu anlaşmaya göre onlara Beşiktaş 7 milyon dolar ödeyecek ve sulh olacaktı. Beşiktaş, bu arkadaşlara 7 milyon doları ödemiştir" diye konuştu. Orman, Aktif Tanıtım'ın haciz işlemleri öncesinde adeta bando mızıkayla basına bilgi verdiğini, dünyanın hiçbir yerinde bu şekilde bir haciz işleminin olmadığını ve 300'ün üzerindeki haciz davasında böyle bir şeyle karşılaşmadıklarını ifade etti.
Pabuç bırakmayız
Şirket avukatlarının bir daha gelecekleri yönünde ifadeler kullandığına dikkati çeken Fikret Orman, "Avukatımı aramışlar 'bilmem ne alacağız' demişler. Ben ne tehditler gördüm, buna pabuç bırakmayız. Pazartesi günü saat 5'te değil de salı günü saat 09.30'da ödemenin bir tanesini aldıkları için anlaşma bozuldu. 5 milyon dolar talepte bulundular" dedi. Fikret Orman, Aktif Tanıtım'ın bir masa ve bir kasa şirketi olduğunu iddia ederek, şu anda bu şirketin hiçbir iş yapmadığını, çalışmayan böyle bir şirkete para ödedikleri takdirde geri tahsilatın mümkün olmadığını düşünerek konuyu yargıya taşımaya karar verdiklerini söyledi. nbsp;
Öte yandan Aktif Tanıtım da kullandığı bazı ifadelerden dolayı Fikret Orman'a dava açacağını açıkladı
Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...