HDP yine baraj altında!

HDP yine baraj altında!

Politika Haberleri

7 Haziran genel seçimleri öncesi son seçim anket verileri paylaşıldı. HDP baraj altında çıkarken, AK Parti ise tek başına iktidar görünüyor

7 Haziran'da gerçekleşecek milletvekili genel seçimleri öncesi anket şirketleri araştırma ve anketlerine son sürat devam ediyor.
nbsp;
Bu kapsamda çalışmalarına devam eden MAK Danışmanlık Başkanı Mehmet Ali Kulat, 7 Haziran milletvekili genel seçimleri öncesi son anket verilerini Akit'le paylaştı.
nbsp;
AK PARTİ TEK BAŞINA İKTİDAR
nbsp;
Seçimlere ilişkin yapılan anket verilerini paylaşan Kulat, "AK Parti'nin oyları yüzde 47-48 bandında. CHP'nin oy oranı yüzde 24-25 civarında. MHP'nin oy oranı yüzde 14-15 bandında." dedi.
nbsp;
HDP BARAJ ALTINDA
nbsp;
MAK Danışmanlık'ın Başkanı Kulat, seçimlere parti olarak giren HDP'nin de oy oranını açıkladı. Kulat, "HDP'nin de oyları yüzde 8,5 bandında seyrediyor." diyerek HDP'nin baraj altında kalacağını işaret etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...