Suriye ordusu Türkmen mahallesini bombaladı

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Suriye ordusu Türkmen mahallesini bombaladı

Dünya Haberleri  / AA

Suriye ordusunun Humus'taki Türkmen mahallesi Bab-ı Amr'ı tanklarla vurduğu iddia edildi. Saldırıda en az 50 kişinin öldüğü öne sürülüyor.

Suriye ordusunun bu sabaha karşı Humus şehrindeki Bab-ı Amr mahallesini tanklarla vurduğu iddia edildi. nbsp;Suriye Ulusal Konseyi Dış İlişkiler Komitesi üyesi Dr. Halit Hoca, Suriye ordusunun 4. Tugay 138. Alayına bağlı tankların Humus'un Türkmen mahallesi Bab-ı Amr'a bu sabaha karşı bir saldırı düzenlediğini öne sürdü. nbsp;Halit Hoca, bölgeden aldıkları bilgiye göre, bu sabaha karşı gerçekleşen saldırıda en az 50 kişinin öldüğünü söyledi. Hoca, saldırıya uğrayan mahallede enkaz altında başka ölülerin de olabileceğini bildirdi. nbsp;Arap Birliği gözlemcilerinin bugün ziyaret ettiği Humus'un Bab Tadmur, Bab Drieb, Jobb Al-Jandali ve Deir mahallelerinde askerlerin saldırılarının sürdüğü bildiriliyor. nbsp;Öte yandan Yerel Yönetimler Komitesi, Arap Birliği gözlemcileri arasında yer alan Mustashar Mahjoob'un Humus'ta askerlerin açtığı ateş sonucu yaralandığını duyurdu. nbsp;

Dünya
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...