Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökçek, 'Otorobot yoksa dinozor var'

/ Kaynak: İHA
Gökçek, 'Otorobot yoksa dinozor var'

Politika Haberleri  / İHA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yeni heykel projesini Twitter hesabından açıkladı. Otorobot yerine dinozor heykeli geliyor.

Başkan Gökçek, Ankapark'ın tanıtımı için geçtiğimiz günlerde AOÇ Kavşağı'na yerleştirilen granit mermerden yapılan dev otorobot heykeli yerine dinazor heykeli yapılacağını açıkladı. Gökçek, otorobot heykeli için savcılığa suç duyurusunda bulunan Mimarlar Odası Ankara Şubesi yöneticilerine de yine kendi Twitter hesabından yüklendi. Takipçileriyle 7 farklı dinazor resmi paylaşan Başkan Gökçek, en çok beğenilen resmin heykelini Ankapark'a dikileceğinin de sinyalini verdi.


7 numaralı dinazorun açık ara önde olduğunu belirten Başkan, bu dinazora isim bulma konusunda ise takipçilerinden yardım istedi. Gökçek takipçilerinden bir kişinin önerisine ise "Kusura bakma seninkini RT edemem" yanıtını verdi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...