Carlo Ancelotti açıkladı!

Carlo Ancelotti açıkladı!

SPOR Haberleri

Carlo Ancelotti, Casillas ve kendisinin gelecek sezon Madrid ekibinde olmayacağı yönündeki haberleri yalanladı.

nbsp;İspanya Ligi takımlarından Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti sezon sonunda takımdan ayrılacağı İngiliz ekibi Manchester City'nin başına geçeceği yönündeki iddialar üzerine ilk kez net konuştu.55 yaşındaki teknik adam, Malaga maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında kaleci Iker Casillas ve kendisinin gelecek sezon Madrid ekibinde olmayacağı yönündeki haberleri yalanladı.


İtalyan çalıştırıcı, "Gelecek sezon başta kendim ve Casillas olmak üzere işini iyi yapan tüm oyuncuların Real Madrid'de olacağını görüyorum. Şu anda bu sorular tamamen anlamsız. Çünkü biz sezon sonuna kadar en iyisini yapmaya odaklandık" dedi.Öte yandan orta saha oyuncusu Isco'nun mutsuz olduğu yönündeki dedikodulara da cevap veren Ancelotti, "Isco'nun formasını kaybettiğini ve mutsuz olduğunu düşünmüyorum. Hepimiz yarıştığımız kulavarlarda elimizden geleni yapıyoruz. Tüm oyuncularımız aynı öneme sahip olduklarını biliyorlar. Isco kafa olarak iyi durumda ve onu her zaman kullanacağım" ifadelerini kullandı.
Kaynak: nbsp;Sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...