Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Duruşmasını beklerken kalp krizinden öldü

Duruşmasını beklerken kalp krizinden öldü

YAŞAM Haberleri

Erzurum'da Adliyesi'nde duruşma sırasını bekleyen kişi, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Yakutiye ilçesinde yaşayan Mehmet Çayakar (77), 9 yıldır süren arazi davası için bugün sabah saatlerinde Erzurum Adliyesi'ne geldi.

Binanın 4. katına çıkan ve Kadastro Mahkemesi önünde bir süre bekleyen Çayakar, duruşmaya gireceği sırada fenalaştı. Yerinden kalkıp yürüyen Çayakar, duruşma salonunun yanında bulunan çay ocağının önünde bir anda yere yığıldı.

Polis ve çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çayakar'ın kalp krizi geçirdiğini fark ederek bir süre kalp masajı yaptı.

Müdahalenin ardından sedyeyle adliye binasından çıkarılan Çayakar, kaldırıldığı Palandöken Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Öte yandan olayla ilgili güvenlik kamerası görüntülerinde Çayakar'ın kalp krizi geçirerek yere düştüğü an, yapılan müdahale ve sonrasında sedyeyle adliye binasından çıkarılarak ambulansa taşınması yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...