Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çocuk 100 kişilik pastayı tek başına yedi

/ Kaynak: OZEL
- Güncelleme:
Çocuk 100 kişilik pastayı tek başına yedi

Dünya Haberleri  / OZEL

İngiltere'nin Durham şehrinde 100 kişi için hazırlanan pastayı silip süpüren Alfie Mazeika isimli çocuk, nadir görülen Prader-Willi Sendromu'ndan muzdarip. Doymak nedir bilmeyen çocuk, sonu gelmez bir iştaha sahip.

Ailesi, beyni doyma hissini tanımayan Alfie aşırı yemekten ölmemesi için mutfak dolaplarının kapılarını kilitli tutuyor. Çocuğun anne ve babası Norma (45) ve Kevin (51), çocuklarının her adımını takip etmek zorundalar. nbsp;
Halifax'ta altı çocuk annesi Norma, bir arkadaşının düğününde çocuğunu bir süre gözden kaybettiğini, daha sonra onun tüm düğün pastasını mideye indirdiğini gördüğünü söyledi. nbsp;
Alfie, sekiz ay erken, acil sezaryenle dünyaya gelmiş. Norma, "Onu haftanın yedi günü, 24 saat takip etmek zorunda kalıyoruz. Sürekli onun zihnini yiyeceklerden çevirmeye çalışıyoruz. Hep bir şeyler yemek istiyor" dedi.
Prada-Willi Sendromu Derneği yöneticisi Leigh Vallance, bu hastalıkta doymak bilmemenin yanı sıra bazı ciddi öğrenme zorlukları da olduğunu ifade etti. Bu sendrom, 20 bin kişiden birinde görülüyor.
EMİN ARVAS

Dünya
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...