Kaldırımda yürürken feci şekilde can verdi

/ Kaynak: DHA
Kaldırımda yürürken feci şekilde can verdi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bolu kaldırımda yürüyen genç, savrulan bir otomobille aydınlatma direği arasında sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti.

Kaza saat 15.30 sıralarında, Beşkavaklar Mahallesi Bayram Sokak üzerinde meydana geldi. Dursun Buğrahan Tunç idaresindeki 06 BT 0788 plakalı otomobil yola kontrolsüz şekilde çıkan Volkan Serin idaresindeki 14 BV 030 plakalı otomobile çarptı. Volkan Serin idaresindeki otomobil savrularak kaldırımda yürüyen Hasan Can Gümüşboğa'ya çarptı. Otomobil ile aydınlatma direği arasında sıkışan Hasan Can Gümüşboğa ile Volkan Serin yaralandı. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılan yaralılardan Hasan Can Gümüşboğa yaşamını yitirdi.

Kaldırımda yürürken feci şekilde can verdi

Yaralanan Volkan Serin'in bir hafta sonra düğününün olduğu, otomobiliyle davetiye dağıtmaya çıktığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...