Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demet Akalın'a sahtekarlık suçlaması

Demet Akalın'a sahtekarlık suçlaması

MAGAZİN Haberleri

Yapımcı Polat Yağcı, tıklanma sayılarında hile yapıldığını iddia etti.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yeni albümünün bir parçasını daha 2 gece önce görücüye çıkardı.

"KLİPLERDE SAHTEKARLIĞA SON"

Şarkı, Twitter'da 3 saatte 4 kez Trend Topic oldu ve Youtube'ta 24 saatte 162 bin kez tıklandı. Bu durum müzik otoritelerinin tepkisini çekti. Ünlü prodüktör Polat Yağcı, isim vermeden şarkının yüklendiği ve pek çok kişinin uykuda olduğu saatlerdeki tıklanma sayılarını saat saat yazdı ve "Kliplerde sahtekarlığa son" etiketiyle şu yorumu yaptı:Demet Akalın'a sahtekarlık suçlaması
"İNSANLARI KANDIRMAYI BIRAKIN"

"Dün yüklendi ve izlenme rekoru kırdı. Yine yalanlar, yine sahtekarlıklar bırakın bu insanları kandırmayı bırakın! Bu en çok ben izlendim ayaklarını, sadece kendiniz olun. Bu yaptığınız doğrudan hak yemektir emek hırsızlığıdır" tepkisini gösterdi.
"ŞARKIM ŞEKİL ÖNÜMDEN ÇEKİL"

Şarkısını sosyal medya ekibiyle kendisinin tıklattığı iddiasına ise Demet Akalın "Şarkım şekil, önümden çekil" ve "Keyfimiz kimlere dert olmadı ki" yorumlarıyla cevap verdi. Dün de şarkıcı "Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var derlerdi. Bakıyorum da şimdilerde 40 dakika sürmüyor. Kahve mi bozuk yoksa dostlar mı anlayamadım!" sözünü paylaşarak tepkisine devam etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...