Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Köksal Güney iddialı: 'Galatasaray'ı 2-0 yeneriz'

Köksal Güney iddialı: 'Galatasaray'ı 2-0 yeneriz'

SPOR Haberleri

"Güzel bir maç olacağı kesin. İlk devrede rakibimizi farklı mağlup etmiştik. Yine kazanacağız"

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, yarın oynayacakları Galatasaray karşılaşması öncesinde iddialı konuştu. Güney, "Galatasaray maçının çok centilmence geçeceğini düşünüyorum. Avrupa kupalarını gitmek için kazanmak zorundayız. Hüseyin Avni Aker Stadı tıklım tıklım olacak. Güzel bir maç olacağı kesin. Zaten Galatasaray'la yaptığımız maçlar hep seyir zevki yüksek karşılaşmalar olur. İlk devrede rakibimizi yenmiştik 3-0. En az Galatasaray kadar iyi takımız. Benim skor tahminim 2-0 kazanacağımız yönünde" şeklinde konuştu.
Constant'a mesaj
Güney, Constant için ise sert ifadeler kullandı ve "Şimdi takımla birlikte çalışıyor. Şu anki davranışları devam ederse teknik heyetimiz takımda kalmasına çok sıcak bakacağını sanmıyorum. Sezon sonunda teknik heyetin bu futbolcuyla ilgili raporuna göre oyuncu hakkında karar vereceğiz" dedi. nbsp;Köksal Güney, Maniz 05'te forma giyen Yunus Mallı'nın transferi için ise "Bu arkadaşın transferiyle ilgili pek çok şey dolaşıyor. Sadece şunu söyleyebilirim. Bizim transferi bitirdiğimiz iddiası doğru değil. Ama bunun gibi pek çok oyuncu takip ediliyor" dedi. nbsp;
Fırtına taktik çalıştı
Trabzonspor, hafta sonu sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde, basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular taktik ağırlıklı çalıştı. Aytaç Kara'nın, geçirdiği ameliyat nedeniyle katılmadığı idmanda, sakatlıktan kurtulan Bosingwa ve Belkalem ise takımla çalıştı. Antrenmanı izleyen Bursa Nilüfer Futbol Okulu öğrencileri, futbolcularla fotoğraf çektirdi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...