Ömer Onan: "İsrail'e işi bitirmeye gidiyoruz"

Ömer Onan: "İsrail'e işi bitirmeye gidiyoruz"

SPOR Haberleri

Onan,Maccabi çok tecrübeli, daha çok FinalFour yaşamış ve şampiyonlar tatmış olabilir; ama bu sezon bizim nasıl performans sergilediğimizi herkes biliyor.

Potadaki en güzel hikayesini yazma yolunda dolu dizgin ilerleyen Fenerbahçe Ülker'de menajer Ömer Onan, 2-0'a gelen Maccabi çeyrek final serisi için, "Biz İsrail'e işi bitirmeye gidiyoruz" dedi.Onan, "2 mağlubiyet alan Maccabi tabii ki reaksiyon gösterecek. Orada da sakin kalmamız lazım. Onlara sevdikleri hızlı hücum şansını tanımamız gerekiyor" diye konuştu.


"HERKES HEDEFE İNANDI"


THY Euroleague'de sezon boyunca iyi işler yaptıklarını kaydeden Ömer Onan, "Maccabi çok tecrübeli, daha çok Final Four yaşamış ve şampiyonlar tatmış olabilir; ama bu sezon bizim nasıl performans sergilediğimizi herkes biliyor. Hedefe inanmış basketbolcular verilen taktiği sonuna kadar yapmaya çalışıyor. Hocamız da Avrupa'nın en büyüğü" dedi.


Kaynak: nbsp;Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...