Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsmail Kartal, 'Olması gerekeni yaptı...'

İsmail Kartal, 'Olması gerekeni yaptı...'

SPOR Haberleri

İsmail Kartal, Mersin İdmanyurdu maçının ardından basın mensupları ile yaptığı sohbet toplantısında ilginç açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Mersin İdmanyurdu maçının ardından basın mensupları ile yaptığı sohbet toplantısında ilginç açıklamalarda bulundu.Tribünlerin önce tepki gösterdiği, sonra alkışladığı Emenike'ye takım arkadaşlarının verdiği destek için Kartal, "Olması gerekeni yaptı arkadaşları. Emenike'nin de böyle bir morale ihtiyacı vardı" ifadelerini kullandı.


Diego açıklaması


Deneyimli hoca, yeni sezonda kalıp kalmayacağı, imza atıp atmayacağıyla ilgili soru üzerine, "Her şeyin hayırlısı. Sezon sonu geldiğinde göreceğiz. Hem benim için hem kulübüm Fenerbahçe için her şeyin hayırlısı olsun. Sezon bitince ne olacağız belli olmaz. Bilmiyorum, herkes için hayırlısı olsun" yanıtını verdi.Diego'nun sakatlığının tam geçmediğini, bu yüzden kadroya alınmadığını kaydeden Kartal, yabancı oyuncuların silahlı saldırıdan biraz daha fazla etkilendiğini kaydetti, "Ancak biz elimizden geldiğince onları en iyi şekilde toparlamaya çalışacağız" dedi.


Ligin kalan bölümünü de değerlendiren Kartal, "Futbolda neyin ne olacağı belli olmaz. Biz önümüzdeki 8 maçı taşıyabilecek güçteyiz. Elimizden geleni yapacağız. Sakat oyuncumuz kalmadı, hepsi düzeldi. Hasan Ali ve Alper geldi. Bruno Alves hafta sonu geliyor, Egemen geliyor. Bir tek Raul Meireles kalıyor, 2 hafta sonra o da gelecek" ifadelerini kullandı.
Kaynak: nbsp;Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...