Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yolcu uçağında yine 'bomba var' notu

/ Kaynak: DHA
Yolcu uçağında yine 'bomba var' notu

YAŞAM Haberleri  / DHA

THY'nin İstanbul-Tokyo seferini yapacak uçağı, tuvaletinde bulunan "bomba var" yazılı not nedeniyle yaklaşık 4,5 saat gecikmeli havalandı.

İstanbul-Basel seferini yapan uçağın tuvaletinde dün, " Bomba var " yazılı notun bulunmasının ardından uçak Atatürk Havalimanı'na dönmüş ve ihbarın asılsız olduğu anlaşılmıştı. Olayın üzerinden 12 saat geçmeden saat 01.15'te İstanbul-Tokyo seferini yapacak olan THY uçağının tuvaletinde de yine uçakta bomba olduğuna ilişkin bir not bulundu. Uçak bunun üzerine güvenli bir alana çekilerek aranırken ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı. Uçak saat 05.42'de havalanabildi. Son bir ay içinde THY uçaklarına yapılan bomba ihbarı sayısı böylece 6 oldu. THY'yi zarara sokan bomba ihbarlarında dün İstanbul-Basel seferini yapan uçağındaki notun üzerinde parmak izi bulunmuştu. Asılsız çıkan bu ihbarları yapanların kimliklerinin tespiti için bomba uzmanlarının çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken Türk Hava Yolları uçaklarına bu ihbarların neden yapıldığı tartışılmaya başlandı.
nbsp;

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...