Obama'da Bill Clinton vakası

- Güncelleme:
Obama'da Bill Clinton vakası

Dünya Haberleri

ABD Devlet Başkanı Barack Obama, Hawaii eyaletindeki askeri üste asker ailelerini ziyareti sırasında bir çocuk tarafından ağzından mıncıklandı.

Erkan bebek, Marmara Depremi'nin ardından Türkiye'yi ziyaret eden eski ABD Devlet Başkanı Bill Clinton'un burnunu sıkınca bütün dünyaya haber olmuştu. Bu olayın bir benzeri ABD'de yaşandı. ABD Devlet Başkanı Barack Obama, Hawaii eyaletindeki askeri üste asker ailelerini ziyareti sırasında bir çocuk tarafından ağzından mıncıklandı. Eşi Michelle Obama ve iki kızıyla birlikte asker aileleriyle tokalaşan, çocuklarını seven, onlarla fotoğraf çektiren Obama, asker aileleriyle birlikte yemek de yedi. Obama çocukları severken bir subayın sekiz aylık oğlu Cooper Wall Wagner, Obama'yla fazlasıyla yakınlaştı. Amerikan liderinin yüzünü mıncıklayan çocuk daha sonra da elini Obama'nın ağzına soktu. Olanlar Obama tarafından keyifle karşılandı. Hawaii'deki Amerikan üssündeki askerlerin çoğu daha önce Afganistan ve Irak'ta görev yaptı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...