Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İtalya'da idmanı bastılar, "tokat" iddiası!

İtalya'da idmanı bastılar, "tokat" iddiası!

SPOR Haberleri

Cagliari taraftarları, alınan sonuçlara katlanamadı ve tesisleri basarak başta teknik direktör Zdenek Zeman olmak üzere tüm takımı protesto etti.

nbsp;İtalya Serie A'da küme düşmeme mücadelesi veren Cagliari taraftarları, alınan sonuçlara daha fazla katlanamadı ve tesisleri basarak başta teknik direktör Zdenek Zeman olmak üzere tüm takımı protesto etti.Cagliari forması giyen oyuncuların Napoli maçı kapsamında sürdürdüğü idmana çıkarma yapan 30'a yakın taraftar, "Forma için saygı" sloganları ile tepkilerini ortaya koyarken; bazı futbolcuların sırtını dönüp, kendilerini kâle almaması öfkeli kalabalığı çılgına çevirdi.İtalyan basınında yer alan haberlede, söz konusu taraftar grubu ve Cagliari oyuncuları arasında fiziksel temas kuruldu ve hatta bazı futbolcuların tokatlandığı dahi iddia edildi.Ancak bahsi geçen "tokat" iddiası üzerine açıklama yapan Cagliari Kulüp Başkanı Tommaso Giulini, oyuncuları ile taraftarlar arasında herhangi bir fiziksel temas olmadığını açıkladı ve iddiaları yalanladı.


BAŞKAN KONUŞTU, İDMANLAR İPTAL!


Tommaso Giulini, "Saat 19:50 civarında taraftarların protestosu başladı. Olumsuz yönde tezahüratlarda bulundular ve futbolcular ile konuşma talebinde bulundular. Oldukça büyük bir kargaşa çıktı ancak oyuncular ile fiziksel temas kurmadılar" dedi.Kariyerinde bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştırmış olan teknik direktör Zdenek Zeman'ın, yaşanan olaylardan sonraki sabah idmanını yaptırdığı ancak öğle idmanını ise iptal ettiği kaydedildi. Cagliari Kulübü ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmamayı tercih etti.Sardunya Adası temsilcisi Cagliari, İtalya Seri A'da son 10 haftadır galibiyet alamıyor ve 30 maçta topladığı yalnızca 21 puan ile 19. sırada, yani düşme hattında bulunuyor.
Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...