Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demirtaş-Ermenistan ilişkisi deşifre oldu!

Demirtaş-Ermenistan ilişkisi deşifre oldu!

Politika Haberleri

ABD'deki Ermeni Ulusal Komite Başkanı Aram Hamparian'dan Selahattin Demirtaş'ın sözde Ermeni soykırımı hakkındaki sözlerine destek geldi

Türkiye, Papa'nın sözde Ermeni soykırımını gündeme getiren sözlerinin ardından Avrupa Parlemantosu'nun benzer kararını tartışıyor. Toplumun her kesiminden büyük tepki toplayan bu iki açıklama nedeniyle Vatikan, dün bu konuda geri adım atmıştı.

AVRUPA GERİ ADIM ATTI HDP DESTEK VERDİ!

Avrupa Parlementosu Başkanı Martin Schulz, Başbakan Davutoğlu'nu aramış ve kararın alındığı oturumda bulunmadığını söyleyerek üzüntülerini dile getirmişti.

Türkiye'nin tepkisi Vatikan'ın ve Avrupa Parlamentosu'nun geri adım atmasına neden olurken sözde Ermeni soykırım yalanına en büyük destek HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'tan geldi. HDP lideri Demirtaş, Papa'ya tepki gösteren hükümete yüklendi.

ABD'DEKİ ERMENİ LOBİSİNDEN DEMİRTAŞ'A İNANILMAZ DESTEK

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Türkiye'de büyük tepki toplayan sözlerine ABD'de faaliyet gösteren Ermeni lobisinden tam destek geldi.

ABD'deki Ermeni Ulusal Komite Başkanı Aram Hamparian Twitter'dan gönderdiği mesajda "Selahattin Demirtaş'ın 1915 Ermeni olaylarını hiç tereddüt etmeden soykırım olarak niteledi" ifadelerine ver verdi.
Demirtaş-Ermenistan ilişkisi deşifre oldu!
SABAH

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...