Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üniversiteli Hazel'den 3 gündür haber alınamıyor

/ Kaynak: İHA
Üniversiteli Hazel'den 3 gündür haber alınamıyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Afyonkarahisar'da 18 yaşındaki üniversite öğrencisinden 3 günden bu yana haber alamayan ailesi, kızlarının bulunması için polise başvurdu.

Edinilen bilgilere göre, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü 1. sınıf öğrencisi Hazel Gülmez'in ailesi 3 gündür kızlarından haber alamadıkları için polise başvuruda bulundu. En son 16 Nisan Perşembe günü aile üyelerinin kızlarıyla telefonda görüştükleri ve o günden sora herhangi bir haber alamadıkları öğrenildi. Gülmez ailesinin kızlarına telefonda ulaşamayınca polis ekiplerine haber verdikleri bildirildi. Ailenin başvurusu üzerine harekete geçen emniyet güçlerinin ilçe ile birlikte Türkiye genelinde arama çalışması başlattıkları kaydedildi. nbsp;Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturmanın da sürdüğü bildirildi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...