Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan Demirtaş'a çok sert sözler

Erdoğan'dan Demirtaş'a çok sert sözler

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan, "Terör örgütünün güdümünde siyaset yapan bir partinin genel başkanı çıkmış, Vatikan sözcülüğüne soyunmuş" dedi.

Avrupa Parlementosu'nun sözde Ermeni soykırımına ilişkin aldığı karara tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim vermeden HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı eleştirerek " Terör örgütünün güdümünde siyaset yapan bir partinin genel başkanı çıkmış, Ermeni iddialarına iftiralarla sahip çıkıyor." açıklamasında bulundu.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

- Terör örgütünün güdümünde siyaset yapan bir partinin genel başkanı çıkmış, Ermeni iddialarına iftiralarla sahip çıkıyor. Şimdi de Vatikan sözcülüğüne soyunmuş. Bunlar kendi ülkelerine bu kadar yabancılar. Yalanlar asılsız ithamlar üzerinden meşruiyet kazanılmaz.TBMM başkanımız grup başkanlarını ortak bildiriye davet ediyor üç parti imza artıyor terör örgütü temsilcisi olan parti imza atmıyor hani bunlar Türkiye'yi temsil ediyordu. Önce silahtan umduklarını neden oldukları olayların hesabını vermek zorundalar sonra çıksın özgürlük desinler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...