İşte Depay'ın bedeli!

İşte Depay'ın bedeli!

SPOR Haberleri

PSV'de yıldız oyuncu Memphis Depay ile ilgilenen 3 kulüp olduğu açıklanırken, genç oyuncunun bonservis bedeli de en az 20 milyon euro olarak belirlendi.

Eredivisie'de Heerenveen'i yenerek şampiyonluğunu ilan eden PSV'de, yıldız oyuncu Memphis Depay'a Avrupa devlerinin de ilgisi sürüyor. Hollanda basını Memphis Depay için Manchester United ve Paris Saint Germain'in teklif yaptığını iddia ederken, PSV cephesinden de konuyla alakalı bir açıklama geldi.


PSV Sportif Direktörü Marcel Brands FOX Sports'a konuşurken, isim vermese de Depay ile ilgilenen 3 kulüp olduğunu açıkladı. Aynı kanala konuşan genel menajer Toon Gerbrands da bu bilgiyi doğruladı ve ''3 takımın ilgisi olduğu doğru. Depay pahalı bir genç. En azından 20 milyon euroyu hak ediyor'' ifadelerini kullandı.


21 yaşındaki kanat oyuncusunun PSV ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Genç oyuncu bu sezon şampiyonlukta önemli pay sahibi isimlerin başında gelirken, Eredivisie'de 20 gol atma başarısı gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...