Avrupa Devi, Beşiktaş'a teklif etti

Avrupa Devi, Beşiktaş'a teklif etti

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı Tolgay Arslan'a talip çıktı.

Beşiktaş'ın devre arasında renklerine bağladığı Tolgay Arslan için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Alman ve İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Seria A'da Roberto Mancini'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Inter Milan, 24 yaşındaki orta sahayı sezon sonunda transfer etmek için çalışmalarına başladı.


Ocak ayında Beşiktaş'ın, Trabzonspor ile transferi için büyük bir çekişmeye girdiği ve 450 bin euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Tolgay'ın, aynı dönemde Inter ile de görüşmelerde bulunduğu kaydedildi.


INTER'İN AKLINDAKİ TEKLİF: 1,5 MİLYON €!


Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki Liverpool eşleşmesinde attığı gol ile turu getirerek taraftarlarının sevdiği bir isim konumuna geldiği belirtilen genç futbolcunun, devre arasında İstanbul'a gelmek için kabul etmediği Inter'e, sezon sonunda gitmeye sıcak bakabileceği de ifade edildi. Bu sezon İtalya'da istenilen performansı sahaya yansıtamayan ve 10. sırada kalan Inter'in, 1,5 milyon euroluk bonservis bedeli ile transferi bitirmeyi düşündüğü de aktarılan bilgiler arasında yer aldı.


Beşiktaş'ta 16 mücadelede sahada yer alan 1990 doğumlu oyuncu, 2 kez ağları sarstı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...