Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demba Ba, İlhan Mansız'la yarışıyor

/ Kaynak: AA
Demba Ba, İlhan Mansız'la yarışıyor

SPOR Haberleri  / AA

Ligdeki gol sayısını 16'ya çıkaran Senegalli oyuncu Demba Ba, siyah-beyazlı takımın son 13 sezondaki en etkili ismi oldu.

Beşiktaş'ın Senegalli forvet oyuncusu nbsp;Demba Ba, takımının son 13 sezondaki en golcü ismi oldu.
nbsp;
Son dönemde performansının düştüğü yönünde eleştirilere maruz kalan nbsp;Demba Ba, geride kalan 12 sezonda görev alan oyunculara göre 20014-2015'te nbsp;hücumda daha başarılı bir performans sergiledi. Kasımpaşa filelerini nbsp;havalandırarak Süper Lig'deki gol sayısını 16'ya çıkaran Demba Ba, son 13 sezonda nbsp;Beşiktaş'ın en golcü oyuncusu unvanını elde etti.
nbsp;
Senegalli futbolcu, son 13 sezonun en golcü oyuncusu olma özelliğini nbsp;ligin bitimine 7 maç kala 27. haftada yakalamayı başardı.
nbsp;


İlhan Mansız'a yaklaştı nbsp;
nbsp;
Demba Ba, attığı 16 golle Beşiktaş'ın eski forveti İlhan Mansız'a nbsp;yaklaştı. İlhan Mansız, siyah-beyazlı formayla 2001-2002'de attığı 21 golle nbsp;Galatasaraylı Arif Erdem ile gol krallığını paylaştı. Demba Ba, kalan 7 maçta 5 nbsp;gol daha bulması halinde İlhan Mansız'ı yakalamış olacak.
nbsp;
Ahmet Hassan, Almeida ve Carew'i geçti nbsp;
nbsp;
Senegalli oyuncu Demba Ba, 2003-2004'te Beşiktaş formasıyla 14 kez nbsp;rakip fileleri havalandıran Mısırlı oyuncu Ahmed Hassan'ı geride bıraktı.
nbsp;
Demba Ba, siyah-beyazlı takımın geçmiş sezonlardaki forvetlerinden nbsp;Hugo Almeida ile John Carew'den de daha başarılı performans sergiledi.
nbsp;
Norveçli oyuncu John Carew, 2004-2005'te 13 gole ulaşırken, Hugo nbsp;Almeida da geçen sezon aynı sayıda gol kaydetti.
nbsp;
Bu arada 2007-2008 sezonunda 15 gol atan Filip Holosko, sezonun ilk nbsp;yarısında Manisaspor formasıyla 8 kez rakip fileleri havalandırırken, ikinci nbsp;yarıda transfer olduğu Beşiktaş'ta 7 gole imza attı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...