Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Salih Dursun: İnşallah Galatasaray şampiyon olur

Salih Dursun: İnşallah Galatasaray şampiyon olur

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un G.Sasaray'dan kiraladığı Salih Dursun maçı hata yapmadan atlattı. Salih, bir de dilekte bulundu: "İnşallah Galatasaray şampiyon olur"

Bonservisi Galatasaray'da olan ve Trabzonspor'da kiralık oynayan Salih Dursun için en zorlu 90 dakikaydı... Bu maçta yapacağı bir hatanın pek çok spekülasyona yol açacaktı. Ancak genç oyuncu, zorlu maçtan alnının akıyla çıktı, sonra da yaşadığı korkuyu anlattı. Salih, Galatasaray'ın şampiyon olmasını da diledi...
nbsp;
Kendisi açısından çok önemli bir maça çıktığını ifade eden Salih, "Maça çıkmadan önce en çok korktuğum şey bu maçta hata yapmaktı. İnsanların tepkisini almaktan korktum" dedi. Trabzonspor'un futbolcusu olduğunu aynı zamanda da profesyonel olduğunu vurgulayan Salih, "Hata yapmaktan çok korktum ama hata da yapmadım. Avrupa yolunda bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz" dedi.
nbsp;
Sözlerini "İnşallah Galatasaray şampiyon olur; çünkü oranın futbolcusuyum" diye sürdüren Salih Dursun, şu anda Trabzonspor'da oynadığını ve sahada her şeyin en iyisini yapmak zorunda olduğunu belirtti. Salih "Kendi adıma çok huzurluyum, inşallah her iki takım için de hayırlısı olur" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...