Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzon-Galatasaray maçınıb 90+2 dakikasında saha karıştı

Trabzon-Galatasaray maçınıb 90+2 dakikasında saha karıştı

SPOR Haberleri

Olaya karışan Özer Hurmacı kulübede kırmızı kart gördü, sarı kartlar havada uçuştu

Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasının son dakikalarında Avni Aker'de büyük bir gerginlik yaşandı. Hakem Ali Palabıyık, Mehmet Ekici'ye yaptığı faul sonrası Chedjou'ya sarı kart çıkardı. Chedjou, Palabıyık'ın bu kararına tepki gösterdi. O sırada Trabzonsporlu futbolcular da Chedjou'nun yanına geldi ve tartışmaya başladı. Bu sırada kalesinden kopup gelen Fernando Muslera yerde yatan Mehmet Ekici'yi kaldırmak isteyince iki takım oyuncuları birbirine girdi. Yumruklar sıkıldığı sırada yedek kulübeleri de sahaya daldı. Karşılaşmanın 4. hakemi olay yerine gelerek futbolcuları yatıştırmak için uğraştı. Uzun bir süre devam eden tartışmanın ardından ortam yatıştı ve oyun kaldığı yerden devam etti. Hakem Palabıyık, gerginliğin ardından yedek kulübesinde bulunan Özer Hurmacı'ya ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi. Hakan Arıkan, Muslera, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta ve Mehmet Ekici de sarı kartla cezalandırıldı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte ise Trabzonspor'un yardımcı antrenörü Recep Karatepe ile Galatasaray'ın idari menajeri Mert Çetin arasında tartışma yaşandı.
Ceza gelebilir

Maçın son anlarında gerginlik artınca bordo-mavili taraftar da sahaya yabancı madde attı. Bu maddelerden birisi hakem Ali Palabıyık'a isabet etti. Bu durum hakem raporlarında yer alırsa Trabzonspor'a seyircisiz maç oynama cezası gelebilir. Eğer böyle bir ceza alırsa Trabzonspor'un evindeki ilk maç olan Beşiktaş karşılaşması seyircisiz oynanacak. nbsp;

ALİ YÜCE:
Böyle küfür yemedik
Galatasaray yöneticisi Ali Yüce, karşılaşma sonrasında attığı tweetlerle Trabzonspor taraftarına tepki gösterdi. Yüce, "Bu kadar küfrü, kötü muameleyi hiçbir yerde görmemiştik. Sırbistan deplasmanında, Kadıköy'de, BJK Akatlar-İnönü'de edilmeyen küfür, hakaret Trabzon'da edildi" ifadelerini kullandı.
ALBAYRAK:
Sağlığım iyi değil
G.Saray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, genel kurulda başkan adayı Dursun Özbek'in listesine girip girmeyeceği konusunda net konuştu. Albayrak, "Sağlık durumum pek iyi değil. Kasımpaşa maçında tansiyonum 21-14'tü ve şu anda da maç esnasında yine dil altı hapı aldım. Ailem yöneticilik yapmama karşı çıkıyor" diye konuştu.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...