Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aslan'a derin darbe

Aslan'a derin darbe

SPOR Haberleri

Sneijder cezalı duruma düşerken, Hamit ve Burak da sakatlandı

Galatasaray, Trabzonspor'dan ağır bilanço ile döndü. Sarı-kırmızılı takım, Avni Aker'de 3 puan bırakarak şampiyonluk yolunda büyük bir darbe yerken 3 oyuncusunu da kaybetti. Karşılaşmanın ilk yarısında Cardozo'nun darbesiyle yerde kalan Hamit Altıntop, sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı. İkinci devrede ise Burak Yılmaz sağ baldırında ağrı hissedince maçı tamamlayamadı. İki futbolcunun durumu bugün çekilecek MR sonrasında belli olacak. Wesley Sneijder ise bu sezon Süper Lig'de dördüncü sarı kartını görerek cezalı duruma düştü. Hollandalı futbolcu, gelecek hafta Arena'da oynanacak olan Gaziantepspor karşısında forma giyemeyecek.
Aslan'a derin darbe

Aralar yaramıyor
Öte yandan lige verilen araların Galatasaray'a yaramadığı gerçeği bir kez daha ortaya çıktı. Milli karşılaşmalar için verilen aranın ardından 4 maçına da TT Arena'da çıkan Galatasaray, Eskişehirspor ile berabere kalırken Trabzonspor'a da 3-0 mağlup oldu. Diğer iki maçta ise Fenerbahçe'yi 2-1, Karabükspor'u da 4-2 yenmişti. Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı nedeniyle lige verilen 1 hafta sonrasında Galatasaray bu kez de Trabzonspor deplasmanında 3 puan yitirdi. nbsp;
67. dakikada Galatasaray, Emre Çolak ile beraberliği yakalarken, oyundan çıkmış olan Burak, golün ardından kulübeden çıkarak tribünlere el-kol hareketlerinde bulundu. Maçın hakemi Ali Palabıyık, yedek kulübesine gelerek Burak Yılmaz'a sarı kart gösterdi.

Burak amp; Selçuk'a büyük tepki
Maçtan önce ısınmak için sahaya çıkan Burak Yılmaz ve Selçuk İnan, Trabzonsporlu taraftarların tepkisine maruz kaldı. Birlikte ısınan iki futbolcuya taraftarlar küfürlü tezahüratta bulunurken; tecrübeli iki futbolcu tepkilere alkışlarla karşılık verdi. Burak ve Selçuk İnan'ın bu nedenle saha içinde gergin oldukları da gözlendi. nbsp;
Wesley Sneijder nbsp;
kapıyı kırdı!
Trabzonspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da, karşılaşma sonrası büyük üzüntü ve öfke vardı. Sarı-kırmızılı takımın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, maçın bitiş düdüğünün ardından soyunma odasına giderken, malzeme odasının kapısını vurarak kırdı.Maçtan önce ısınmak için sahaya çıkan Burak Yılmaz ve Selçuk İnan, Trabzonsporlu taraftarların tepkisine maruz kaldı. Birlikte ısınan iki futbolcuya taraftarlar küfürlü tezahüratta bulunurken; tecrübeli iki futbolcu tepkilere alkışlarla karşılık verdi. Burak ve Selçuk İnan'ın bu nedenle saha içinde gergin oldukları da gözlendi. nbsp;
Wesley Sneijder nbsp;kapıyı kırdı!
Trabzonspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da, karşılaşma sonrası büyük üzüntü ve öfke vardı. Sarı-kırmızılı takımın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, maçın bitiş düdüğünün ardından soyunma odasına giderken, malzeme odasının kapısını vurarak kırdı.
Gol yeme hastalığı!
Galatasaray Süper Lig'de oynadığı son 10 maçın tamamında gol yerken en son 17.haftada 2-0 kazandığı Çaykur Rizespor maçında rakip forvetlere şans tanımamıştı. Galatasaray sezon genelinde ise 27 maçta kalesinde 34 gol gördü.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...