Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'ten güzel haber!

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'ten güzel haber!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Usta isim İbrahim Tatlıses'ten güzel haber geldi. Tatlıses, taburcu oldu. Tatlıses'in son sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Usta isim İbrahim Tatlıses'ten güzel haber geldi. Tatlıses, taburcu oldu. Tatlıses'in son sağlık durumu nasıl? İşte detaylar... Amerika'da geçirdiği beyin ameliyatı sonrasında tedavisine devam edilen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, taburcu oldu.
İbrahim Tatlıses taburcu oldu


9 Mart'ta Miami'de ameliyat masasına yatan ve sonrasında uzun süre uyutulan İbrahim Tatlıses tedaviye olumlu cevap verince hızlı bir iyileşme süreci geçirdi. Ameliyat sonrası sık sık sosyal medyadan hayranlarına sağlık durumu hakkında bilgi veren ve fotoğraflarını paylaşan Tatlıses, önceki akşam taburcu olarak Miami'deki evine gitti. Türkiye'ye dönene kadar Miami'deki evinde dinlenmeye devam edecek sanatçının fizik tedavisinin ise Amerika'da mı yoksa Türkiye'de mi devam edeceği birkaç gün içerisinde netlik kazanacak.


İŞTE İBRAHİM TATLISES'İN İYİLEŞME SÜRECİ
ABD'de tedavi gören ve riskli bir ameliyat geçiren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses İnstagram hesabından bir mesaj yayınladı. Tatlıses mesajında,''Değerli sevenlerim; Hepinizin bildiği gibi büyük bir ameliyat geçirdim ve bu ameliyatı da siz sevenlerimin dualarıyla başarılı bir şekilde atlattım. Sağlığım gayet yerindedir. Ameliyat sonrası rehabilitasyon süreci için kısa bir süre daha siz sevenlerimden ve vatanımdan ayrı kalacağım. Ama bilmenizi isterim ki; vatanıma, milletime ve siz sevenlerime hizmet için en yakın zamanda aranızda olacağım'' ifadelerini kullandı.
Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'ten güzel haber!

İbrahim Tatlıses, mesajında ayrıca Fransa'da meydana gelen uçak kazasına da yer verdi. Tatlıses, kazaya ilişkin,''Bununla birlikte bugün Fransa'da yaşanan uçak kazasında hayatını kaybedenler için Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına da sabırlar diliyorum'' açıklamasını yaptı. İbrahim Tatlıses mesajını, ''Kalbinizin bir köşesinden ve dualarınızdan beni eksik etmeyin. Saygılarımla İbrahim Tatlıses'' sözleriyle noktaladı.


İBRAHİM TATLISES UYANIR UYANMAZ O İSMİ ARADI!
İbrahim Tatlıses 'in uyandıktan sonra arkadaşı Aydemir Akbaş'ı aradığı ortaya çıktı. Sağlık durumu merak edilen İbrahim Tatlıses'in uyandıktan sonra yürümeye başladığı sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiği belirtiliyor. Yanında bulunan oğlu İdo Tatlıses ile yürüme egzersizlerine başlayan sanatçı Türkiye'deki dostlarıyla da telefon konuşmaları yapıyor.
Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'ten güzel haber!

AKLI FENERBAHÇE'DE KALDI
Aydemir Akbaş'ı arayan Tatlıses, Türkiye'nin gündemiyle ilgili bilgiler de aldı. Barış sürecinin nasıl ilerlediğini ve Nevruz kutlamalarının nasıl geçtiğini soran İbrahim Tatlıses'in merak ettiği bir diğer konu taraftarı olduğu Fenerbehçe'nin ligdeki durumu oldu.
100 DOLAR KAZANDI
Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için Galatarasaraylı Aydemir Akbaş ile 100 dolarlık iddiaya giren Akbaş'ın Fenerbahçe'nin güven vermediğini, Beşiktaş'ın galip geleceğini söylemesi üzerine İbrahim Tatlıses; 'Fenerbahçe yenecek. 100 dolarına var mısın?' dedi. Fenerbahçe'nin galip gelmesiyle birlikte Tatlıses, yakın dostu Akbaş'tan 100 dolar kazandı.


DERYA TUNA'DAN MÜJDELİ HABER
Derya Tuna, Amerika'da riskli bir ameliyat geçiren eski hayat arkadaşının yürümeye başladığını açıkladı.
"YÜRÜYÜŞ YAPIYORLAR"
Derya Tuna, 'Şükürler olsun İbrahim çok iyi. Biraz önce 1 saat konuştuk. İdo, 24 saat babasının yanında. Hastanede yürüyüş yapıyorlar' dedi. nbsp;
AYŞEGÜL YILDIZ DA BAŞINDAN AYRILMIYOR
Tatlıses'in normal odada tedavisine devam ediliyor. Oğlu İdo'yla beraber eski eşi Ayşegül Yıldız da sanatçının başından ayrılmıyor.
2 yaşındaki kızı Elif Ada'yla ameliyat öncesi Miami sahilinde çektirdikleri fotoğrafı paylaşan Yıldız, altına "Her şey yolunda, dualarınızla daha iyi olacak inşallah" yazarak eski eşinin sağlık durumuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...