MANU'dan 25 yaşındaki yıldıza, 25 milyon avro

MANU'dan 25 yaşındaki yıldıza, 25 milyon avro

SPOR Haberleri

Manchester United, Aston Villa forması giyen golcü oyuncu Christian Benteke'yi transfer listesine ekledi ve yaz transfer sezonunda harekete geçecek.

Premier League devi Manchester United, yeni sezon hazırlıkları kapsamında sürdürdüğü transfer çalışmalarında nbsp;bir ismi gündemine aldı.İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Manchester United, Aston Villa forması giyen golcü oyuncu Christian Benteke'yi transfer listesine ekledi ve yaz transfer sezonunda harekete geçecek.


Söz konusu haberlerde, Manchester ekibinin Hollandalı teknik teknik direktörü Louis van Gaal'in Belçikalı futbolcunun son dönemde sergilediği performanstan etkilendiği ve bu transfer için ısrarcı olduğu belirtildi.25 yaşındaki genç golcü, Aston Villa forması ile bu sezon çıktığı son 8 karşılaşmada 9 gol kaydetme başarısı gösterdi.Aston Villa teknik patronu Tim Sherwood'un da bu transfere sıcak baktığı ve Christian Benteke'nin bonservis bedelini 25 milyon avro civarında olacağı kaydedildi.
Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...