Beykoz'da halk otobüsü çiçek toplayan kardeşlere çarptı, 1 ölü

/ Kaynak: İHA
Beykoz'da halk otobüsü çiçek toplayan kardeşlere çarptı, 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beykoz'da meydana gelen feci kazada halk otobüsü yol kenarında çiçek toplayan kardeşlere çarptı. Kazada kardeşlerden biri öldü diğeri yaralı.

İstanbul Beykoz'da bir halk otobüsü, yol kenarında budanan ağaçların dallarını toplayan abla ve kardeşe çarptı. Olayda bir kadın hayatını kaybederken, diğer kadın ise yaralandı.Edinilen bilgilere göre olay, Beykoz Örnekköy Tepetarla Caddesi'nde meydana geldi. nbsp;İstanbul'da sürücüsü kalp krizi geçiren halk otobüsü iki kardeşi ezdi. Kardeşlerden biri öldü, diğeriyse yaralandı.Beykoz'da şoförü kalk krizi geçiren halk otobüsü, yol kenarında budanmış ağaçların dallarını toplayan abla ve kardeşi altına aldı. Aracın altında ezilen kardeşlerden biri hayatını kaybederken, diğeri ise yaralandı. Yaralı ve kalp krizi geçiren sürücü hastaneye kaldırılırken, cenaze de morga gönderildi.
Beykoz'da halk otobüsü çiçek toplayan kardeşlere çarptı, 1 ölü
AÇIKLAMA GELDİ
İstanbul Özel Halk Otobüsü Şirketleri tarafından kazaya ilişkin yapılan açıklamada, "Bugün öğlen saatlerinde Beykoz/Elmalı köyü mevkiinde özel halk otobüsünün karıştığı bir trafik kazası meydana gelmiştir. Kaza, normal seferini yapmakta olan C-1051 KOD numaralı halk otobüsü şoförünün kalp krizi geçirmesi sonucu olmuştur. Kriz geçiren şoför, araç kontrolünü kaybederek yayalara çarpmıştır. Olayda bir kişi yaşamını yitirmiş, bir kişi ise yaralanmıştır. Şoför personel ise Beykoz Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştır. Olayın oluşumu izlenen kamera görüntüleriyle net biçimde görülmekte olup, idari ve adli inceleme devam etmektedir. Camiamızı üzüntüye boğan talihsiz olay nedeniyle yaşamını yitiren insanımıza rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Aynı olayda yaralanan şahsa ve şoförümüze de acil şifalar diliyoruz" denildi.

##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...