Real Madrid Pogba için o futbolcusundan vazgeçiyor!

Real Madrid Pogba için o futbolcusundan vazgeçiyor!

SPOR Haberleri

Real Madrid'in, bu transferden gelecek olan 35 milyon avro ile Paul Pogba ile Marko Veratti transferleri için kaynak oluşturmayı hedeflediği iddia edildi.

La Liga devi Real Madrid, yeni sezon hazırlıkları kapsamında sürdürdüğü transfer çalışmaları dahilinde oldukça çarpıcı bir strateji izlemeyi planlıyor.İlk etapta İspanyol yıldızı Isco'yu satış listesine koyan Real Madrid'in, bu transferden gelecek olan 35 milyon avro ile Paul Pogba ile Marko Veratti transferleri için kaynak oluşturmayı hedeflediği iddia edildi.Geçtiğimiz günlerede İtalyan basınında çıkan haberlerde, La Liga devinin Juventus forması giyen Paul Pogba için 100 milyon avroyu gözden çıkardığı iddia edilmişti.Real Madrid'in yanısıra neredeyse her Avrupa devin takibinde olan Fransız oyuncu için Barcelona'nın da 70 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazır olduğu gündeme gelmişti.


kaynak:sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...