Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA'dan futbolcuları sevindiren haber

/ Kaynak: AA
UEFA'dan futbolcuları sevindiren haber

SPOR Haberleri  / AA

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), milli sporcuların gelecekte futbol yönetiminde yer alabilmeleri için eğitim programı başlatacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, UEFA'nın milli takım oyuncuları için yönetici geliştirme programını başlatarak, gelecekte futbol yönetiminde yer alabilmelerini sağlamaya ve futbolcuları bu doğrultuda gerekli olan özelliklerle donatmaya hazırlandığı belirtildi.Dünya Futbolcular Birliği (FIFPro) ve Avrupa Kulüpler Birliği (ECA) ortaklığı ile hayata geçirilen projenin, Limoges Üniversitesi ve Birkbeck Sport Business Center bünyesinde gerçekleştirileceği aktarıldı.


Öte yandan, eğitim programı broşüründe UEFA Başkanı Michel Platini, "Futbolun sürekli gelişen bir yapısı olduğu sahadaki en yüksek seviyelere ulaşan kişilerce bilinen bir gerçek. Programın en önemli amaçlarından biri, oyunculara futbolun başka alanlarında da kariyerlerini sürdürebilmeleri için gerekli olan becerileri kazandırmaktır" ifadelerini kullandı.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...