Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İBB'nin güreşçileri yine şampiyon

İBB'nin güreşçileri yine şampiyon

SPOR Haberleri

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen 15 yaş minik erkekler grekoromen güreş kulüpler arası Türkiye şampiyonası 18-19 Nisan'da yapıldı.

Manisa 19 Mayıs spor salonunda yapılan kulüpler arası 15 yaş grekoromen güreş Türkiye şampiyonası kıran kırana geçen seyir seviyesi yüksek zevkli güreşlere sahne oldu.38 kulübün 507 sporcu ile katıldığı şampiyona 2 gün sürdü, 11 sıklet'te mücadele eden sporcular şampiyon olmak için kıyasıya mücadele ederek minderde ter döktüler.Şampiyonada İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Grekoromen güreş takımı 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak takım halinde şampiyon oldular.
Düzenlenen ödül töreninde Türkiye Güreş Federasyonu ve Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından derece giren sporculara madalyaları ve kulüplere kupaları verildi. 1. lik kupasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreş takımı adına Başakşehir altyapı antrenörlerinden Cemal Bakır aldı. Başakşehir Güreş Derneği tarafından dereceye giren güreşçilere tişört hediye edildi.
Şampiyona sonrası bir açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir güreş altyapı antrenörlerinden Cemal Bakır, "Grafiğimiz her geçen gün yükseliyor. Bundan sonraki turnuvalarda inşallah madalya sayımız artacak bu çıkış devam edecektir. Birlikte çalıştığımız Fatih Bakır ve Sadin Bakır hocalarımıza, ayrıca her türlü desteği esirgemeyen İBBSK yönetimine ve hocalarına, Başakşehir Güreş Derneği yönetimine, sporcularımıza, ailelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.
İBBSK güreş takımından madalya alan güreşçiler

Altın

Uğur Erdoğan
Muhammet Furkan Dursun

Gümüş

Bilal Talha Demiröz
Yavuz Selim Didin

Bronz
Burak Dursun Akkoç

Kulüp sıralaması ise şöyle oldu

1. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü
2. İstanbul Kasımpaşa Spor Kulübü
3. Çarşamba Belediyesi Spor Kulübü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...