Selimiye'den sonra Ulu Cami de 24 saat açık kalacak

/ Kaynak: İHA
Selimiye'den sonra Ulu Cami de 24 saat açık kalacak

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Selimiye Camisi'nden sonra Ulu (Eski) Cami'nin de 24 saat açık kalacağını söyledi.

Selimiye Camisi'nin UNESCO Kültürel miras Listesi'ne girmesinin ardından yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Edirne'de yeni uygulamalar başlatılıyor. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'in talimatlarıyla ilk olarak Selimiye Camisi'nde başlatılan uygulamanın ardından Ulu (Eski) Cami de 24 Nisan'dan sonra 24 saat boyunca açık tutulacak.

"24 SAAT BOYUNCA AÇIK TUTMA UYGULAMAMIZI GENİŞLETİYORUZ"

Vali Şahin, tarihi yapıları ve kültürü ile son zamanlarda yurt içi ve yurt dışından gelen turistlerin ilgisini çeken Edirne'de yeni bir uygulama daha başlatacaklarını belirterek, "İlk olarak Selimiye Camisi'nde başlattığımız 24 saat boyunca açık tutma uygulamamızı genişletiyoruz. 24 Nisan tarihinden itibaren Ulu (Eski) Cami de 24 saat boyunca açık tutulacak. Bu uygulama için gerekli önlemlerimizi aldık, personel takviyesini yaptık" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...