HDP'li Baydemir: Öcalan bir gün buraya gelecek

HDP'li Baydemir: Öcalan bir gün buraya gelecek

Politika Haberleri

HDP'den Şanlıurfa birinci sıra milletvekili adayı olan Osman Baydemir, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

HDP Şanlıurfa Milletvekili adayı Osman Baydemir, 7 Haziran'ın mahkeme günü olduğunu ve halkın vereceği kararın yeni bir yaşamın kapılarını açacağını belirterek, "Bu barışın önünü açan, barışın mimarı olan Sayın Öcalanın bir gün buraya bu coğrafyaya geleceğine tüm yüreğimle inanıyorum" dedi.

"ÖCALAN BİR GÜN BURAYA GELECEK"

Seçimleri mahkeme gününe benzeten ve insanların vereceği karar ile yeni bir yaşamın kapılarının açılacağını belirten Baydemir şöyle konuştu: "Yoksullaştırma politikalarını dişlerimizle söküp atacağız. Demokrasilerde halkın da yöneticileri yargıladığı bir mahkeme var. O mahkeme sandıktır. Mahkeme günü 7 Hazirandır. Hakim de, savcı da, karar sahibi olan da sizsiniz. İnancım o ki; o mahkemeye gittiğinizde sizler vicdanınızla aydınlık, barışçıl Türkiyenin ve yeni yaşamın kapılarını açacaksınız. Ve bu barışın önünü açan, barışın mimarı olan Sayın Öcalanın da bir gün buraya geleceğine tüm yüreğimle inanıyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...