Paralele bir darbe daha! 17 polis tutuklandı

/ Kaynak: İHA
Paralele bir darbe daha! 17 polis tutuklandı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Son dakika! Paralele büyük darbe...İstanbul merkezli 14 ilde eski organize suçlar şubesi polislerine yönelik düzenlenen operasyonda 17 polis tutuklandı.

Paralel yapıya yönelik düzenlenen operasyonlarda flaş gelişme. Tam 17 polis tutuklandı, işte o haberin detayları...'Paralel Yapı'ya yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 29 şüpheli polisten 17'si tutuklandı.İstanbul merkezli 14 ilde eski organize suçlar şubesi polislerine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı ile eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç'ın da bulunduğu 17 kişinin tutuklanmasına karar verildi.'Suç örgütü kurmak', 'örgüt üyesi olmak', 'resmi evrakta sahtecilik', 'kişisel verileri usulsüz kaydetme', 'bilgisayar verilerini silme' ve 'hükümetin görevini yapmasını engellemeye teşebbüs' suçlarından tutuklanan 17 kişi cezaevine gönderilirken, diğer 12 polis ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...