Real Madrid'e son darbe Benzema'dan geldi

/ Kaynak: AA
Real Madrid'e son darbe Benzema'dan geldi

SPOR Haberleri  / AA

Real Madrid'in Atletico Madrid ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde Modric ve Bale'den sonra bir kötü haber de Karim Benzema'dan geldi.

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde eflatun beyazlılara Modric ve Bale'den sonra bir kötü haber de Karim Benzema'dan geldi.


Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Atletico Madrid ile karşılaşacak Real Madrid'de sakatlar kervanına Benzema da eklendi. Real Madrid'in La Liga'da Malaga'yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada Gareth Bale ve Luka Modric sakatlanırken, Karim Benzema'nın da sağ dizinden sakatlandığı ve Devler Ligi'nde Atletico Madrid'e karşı forma giyemeyeceği açıklandı.


Real Madrid kulübünden yapılan açıklamada, "Karim Benzema'ya yapılan testlerin ardından Fransız futbolcunun sağ dizinde burkulma tespit edilmiştir. Benzema'nın durumu gözlemlenecekir" denildi.Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid ile Atletico Madrid, Vicente Calderon'da golsüz berabere kalmıştı. Devler Ligi'nde yarı final vizesi alacak takımı belirleyecek Santiago Barnebau'daki rövanş maçı 22 Nisan Çarşamba günü saat 21.45'te oynanacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...