Sibel Can Belediye Başkan'ından öyle bir şey istedi ki...

Sibel Can Belediye Başkan'ından öyle bir şey istedi ki...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ünlü şarkıcı Sibel Can, Sesi Çok Güzel yarışması için yetenek avına çıktı. Edirne'ye giden sanatçı Kırkpınar güreşlerini de izlemek istediğini belirtti

Şarkı yarışması seçmeleri için kentte bulunan Sibel Can, Selimiye Meydanı'nda sesine güvenen Edirnelileri dinledikten sonra Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret etti. Edirne denilince akıllara başkentliği, Selimiye Camisi, tarihi eserleri, ciğeri, badem ezmesi ve Kırkpınar'ın geldiğini belirten Can, çok büyülü ve güzel bir kent olarak değerlendirdiği Edirne'ye, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni izlemek için gelmek istediğini ifade etti. Edirne Belediye Başkanı Gürkan da bu yıl ramazan dolayısıyla güreşlerin 24-26 Temmuz'da gerçekleşeceğini belirterek, "654 yıllık mertlik, centilmenlik ve gelenekselliğin abidesi Kırkpınar'da sizi ağırlamaktan kıvanç duyarız" dedi. Sibel Can, daha sonra Edirne Tava Ciğeri Tanıtma Derneği'nin ciğer ve badem ezmesi ikramlarını kabul etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...