Özlem Yıldız o dava hakkında konuştu: Sonuçlamış bir şey yok!

Özlem Yıldız o dava hakkında konuştu: Sonuçlamış bir şey yok!

MAGAZİN Haberleri

Eskişehir'de düzenlen bir konferansa katılan Özlem Yıldız, Seren Serengil açtığı davayla ilgili konuştu: "Sonuçlanmış birşey yok"

Maya Clinic'in ev sahipliği yaptığı "Bütünsel Güzellik ve Tek seansta Selülit Tedavisi" konulu konferas Dr. Oğuz Uçar yönetiminde gerçekleştirildi. Konferans öncesi Dr. Oğuz Uçar ve Özlem Yıldız basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özlem Yıldız, güzellik sırrını kendine önem vermek olarak açıklarken Dr. Uçar ise, yaşlanmaya karşı her dönem bütünsel bakımın önemine vurgu yaptı.


TEK SEANSTA SELÜLİTE SON
Dr. Oğuz Uçar'ın yeni bir tedavi yöntemi ile ağrısız sızısız tek seansta en zor selülitlerin bile tamamen yok edildiğini söylemesi üzerine Özlem Yıldız'da aynı terapiyi kullanarak selülitlerinden kurtulmak istediğini söyledi.


YARGI SÜRECİ DEVAM EDİYOR
Özlem Yıldız, Seren Serengil'i özlük haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle dava etmiş, söz konusu davanın geçtiğimiz günlerde mahkeme tarafından takipsizlik kararı ile sonuçlanmıştı. Davayla ilgili de basın mensuplarına bilgi veren Yıldız, "Henüz avukatlarıma ve bana ulaşan bir karar yok. Ayrıca böyle bir karar alındıysa eğer bu karara itiraz edeceğiz. Söz konusu şahsa iki ayrı dava açılmıştır. Biri savcılığa suç duyurunda bulunma diğeri maddi tazminat davasıydı. Söz konusu davada nbsp;davalı tarafın adresine ulaşılamadığı için zaman kaybı yaşandı. O davanın yargı süreci devam ediyor. Sonuçlanmış birşey yok" dedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...