Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İspanyol basını: Janning'in üçlü Real Madrid'in gecesini mahvetti

/ Kaynak: DHA
İspanyol basını: Janning'in üçlü Real Madrid'in gecesini mahvetti

SPOR Haberleri  / DHA

Anadolu Efes Basketbol Takımı'nın Real Madrid'i son saniye üçlüğüyle 75-72 yenerek seriyi 2-1' getirmesi İspanyolları kahretti.

Janning'i "istenmeyen adam" ilan eden İspanyollar bu oyuncunun geçtiğimiz yıl 14 Kasım tarihinde de son saniyede topa parmağının ucu ile dokunarak yaptığı sayıyla Real Madrid'e ilk yenilgisini tattırdığını hatırlattılar. Real Madrid'in hocası Pablo Laso'nun "Çocuklar umarım bu acılı yenilgiyi çabuk unuturlar aksi takdirde 4. maça çıkmak zorunda kalırız" sözlerini de manşetlerine taşıyan gazeteler basketbolculardan sakin olmalarını istediler. nbsp;


Marca gazetesi; İstanbul'da finale giden yol kısa kaldı" başlığını atarak Real Madrid'in ilk yarıyı sadece 30 sayı atarak kapatmasının affedilecek bir şey olmadığını savundu. Real Madrid'in bu oyun kurgusu ile devam etmesi halinde Anadolu Efes'in İstanbul'daki son maçı da kazanacağını iddia eden Marca gazetesi oyunculara "uyanın" çağrısında bulundu. As gazetesi ise, " Janning'in üçlüğü Real Madrid'in gecesini mahvetti" başlığını kullandı. Gazete Efes'in Madrid'deki maçlarda da kötü bir görüntü verdiğini vurgulayarak Türklerin bu kez skor avantajını son saniyede de olsa korumasını bildiğini belirtti. El Mundo Deportivo gazetesi; " Real Madrid son nefeste düştü" manşetini kullanarak son saniyelerde attığı üçlük ile sürpriz yapmak isterken son nefeste yediği üçlük ile sürprize maruz kaldığını yazdı. El Pais gazetesi; "Efes dördüncü maçı zorlayacak" başlığında Real Madrid teknik heyetine uyarılarda bulundu. Gazete, Anadolu Efes'in Final Four pasaportunu Real Madrid'e kolay kolay vermeyeceğini Madrid'deki iki maçta da gösterdiğini hatırlatarak oyuncuların bu gerçeği iyi etüt etmesini ifade etti.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...